Levnadsöden

Här får ni ta del av läsarnas berättelser. De visar på det kämpande de fått utstå, deras tårar, deras glädje över att lyckas. De berättar om sina med och motgångar, om deras resa till ett nytt jag.  De blandar, skratt och varma känslor, med humor, men framförallt allvar.

De som vill får dela med sig av sin historia. Alla former av berättelser behövs främst för att visa hur det faktiskt är att vara anhörig, mor, dotter, syster, son, pappa, bror , familj eller vän. Den smärta eller glädje de känner, sveken och löftena. Hjälpen och räddningen. Den som en gång eller fortfarande är beroende, behöver få dela med sig av sin historia, berätta om deras ångest, hur det verkligen är när man är missbrukare eller utstött av samhället. Hur man blir mottagen och hur minsta lilla framsteg är en enorm vinst för att orka ta steget vidare.

Här får ni läsa om allt från missbrukares till nyktras, från anhörig vän och de som försvann. Ni får även höra om humorn, om att bara prova något nytt som faktiskt överaskade och fungerade.

Vänligen respektera deras berättelser, alla grova eller olämpliga kommentarer kommer att tas bort. Detta är riktiga människor med rikiga känslor som har skrivit dem. Visa dem respekt för att de vågade berätta och dela med sig till er.

Vill ni dela med er av eran historia? Maila mig, så berättar jag mer och svarar på frågor: mnl.blogg@gmail.com

Matmissbruk


Anhörig


Humor .

Bakvänt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Hetsätning
Sockerberoende
Överätning
Anorexi
Bulimi

Matmissbrukare
Sockerberoende
LCHF
GI
Låg Kalori dieter
Tallriksmodellen
Övriga

Recept (mina favoriter)
Kokböcker
Bloggar
Hemsidor

Kost
Häsla
Träning
Missbruk
Anhörig/Medberoende

Livsmedel
Kryddor & Örter
Kosttillskott
Vitaminer
Mineraler
Livsmedelsintolerans
Övrigt

Kostersättning
Tabletter
Operationer (en sista utväg)