LCHF har många namn.

Man kan verklgien variera lchf på många sätt och vis. I dag i Aftonbladets nätuplaga skriver Wnedela delen om Stjärnornas nya super diet som ökar sexlusten. (alltså självklart hollywood stjärnornas diet)

Stjärnornas feta diet som ökar sexlustenHär berättar de om lchf fast man får i denna diet äta rödbetor som kanske inte är så bra för lchf kosten i vörigt. Men det är samma princip ät fett,e ftersom fettet bränns i kroppen.

Fettfria produkter har dels ökat värde av kolhydrater , är framställda på artificiellt sätt (alltså inte naturligt, skulle vilja se kon som tillverkar minimjölk och lättmjölk i juvret.), de lurar dessutom kroppen och gör att den tror att den innehåller mer kolhydrater än vad den verkligen gör.

Så nu har kändisarna i Hollywood och amerikanerna bröjat få upp ögonen för detta. Hur länge ska det dröja innan de faktiskt börjar lyssna på oss som går ner och som visar att det är rätt. Hu rlänge ska det dröja innan samhället accepterar detta. Så länge forskare får pengar för at tsäga motsattsen kommer de som äter lchf alltid motarbetas som fel.

Nu får man ju tydligen bättre sexslust också, kan det vara maten som gjort det och inte viktminskningen ? Vad vet jag, Men jag gillar de amerkianska kändisarna, nu kanske det kommer upp på tapeten mer och gör att denna kost blir mer accepterad.

Äntligen kanske samhället blir tvungna att tänka om.

Kommentarer
Postat av: Anonym

2008-12-29 @ 19:11:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Hetsätning
Sockerberoende
Överätning
Anorexi
Bulimi

Matmissbrukare
Sockerberoende
LCHF
GI
Låg Kalori dieter
Tallriksmodellen
Övriga

Recept (mina favoriter)
Kokböcker
Bloggar
Hemsidor

Kost
Häsla
Träning
Missbruk
Anhörig/Medberoende

Livsmedel
Kryddor & Örter
Kosttillskott
Vitaminer
Mineraler
Livsmedelsintolerans
Övrigt

Kostersättning
Tabletter
Operationer (en sista utväg)