Jul i all ära men...

Det är rätt skönt att komma igång med cykel träningen igen. Nu har jag utökat min träning till minst 30 min. Det känndes verkligen speciellt när jag klev av cykeln. Fast lite stolt är jag ändå över att jag orkade med det.

Så nu framöver blir det minst 30 min cykel, (ja även i morgon julafton), jag tänker nämligen ta mig den tiden. Det ger så grymma resultat så det är verkligen värt det.

Nu när jag dessutom inte har ont i benihinnan längre är det ännu skönare. Fick en förtidig julklapp av mamma för ett tag sedan och den kommer komma väl till användning när det börjar göra ont igen. Jag fick en vetekudde som man värmer ett par minuter i micron, och lägger på det onda. Dessutom är det värme som hjälper bäst mot behinneinflamation. Eftersom man får det när man blivit för kall.

Så nu är jag upp och cyklar igen. Så får vi se vilket vikt resultat det ger på söndag. Ska föröska hålla igen i morgon, resten av tiden blir inget problem eftersom jag inte har så mycket mat hemma. (fick däremot en massa köttfärs av mamma så jag klarar mig ett tag, Tack mamma).

Så ska jag köra pulver ett par veckor inom en snar framtid. Måste bara se om jag klarar av det psykiskt, att inte tugga maten. Samtidigt om F kommer ner, får jag ytterligare att kämpa med. Det lär bli ett ramaskri när han ska köpa mat och jag kör pulver eller i alla fall i början. Brukar släppa efter någon dag.

Det svåraste som jag började arbeta med idag är att dricka tillräckligt med vatten igen. Vissa säger at tman ska dricka så mycket som 3-4 liter vatten när man minskar i vikt, medans andra säger att det räcker med 1,5 till två liter. Så jag siktar in mig på två liter vatten, så kan jag dricka te för resten eller nått ;-)

Nu ska jag i alla fall dricka 75 cl, och bara slappna av innan jag går ut med hunden en sista sväng och går o lägger mig.

Egentligen skulle jag tömt kameran, men det hinner jag inte, så tar och gör det i morgon efter att jag varit hos mamma. Har runt 300 bilder kvar på kameran, så det finns utrymme.

Ja ja blir nog inte så mycket bloggandes i morgon kanske. Utan tar det i övermorgon. då blir det lite bilde rpå chihuahuorna min dvärgpinscher och lite julklappar =)

God jul och kom ihåg den sanna anledningen till att vi firar jul, att spendera tid med familjen. Och kanske det viktigaste

kl 15 ser vi på Kalles Jul, med musse och deras vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Hetsätning
Sockerberoende
Överätning
Anorexi
Bulimi

Matmissbrukare
Sockerberoende
LCHF
GI
Låg Kalori dieter
Tallriksmodellen
Övriga

Recept (mina favoriter)
Kokböcker
Bloggar
Hemsidor

Kost
Häsla
Träning
Missbruk
Anhörig/Medberoende

Livsmedel
Kryddor & Örter
Kosttillskott
Vitaminer
Mineraler
Livsmedelsintolerans
Övrigt

Kostersättning
Tabletter
Operationer (en sista utväg)