Fisk & Spenat i ugn.



Fisk & Spenat i ugn

1 Kg Spenat (Fryst, ska vara tinad)
ca 2,5 dl grädde
800 g fiskfile/ block (valfri)
5 dl creme fraiche
3 msk grädde
citronpeppar

Gör så här:

Blanda cremefraiche, grädde och citronpeppar, ställ åt sidan.
Ta en stor ugnsform, lägg den tinade spenaten i botten, tillsätt grädde & salt. Blanda och bred ut.
Lägg fisken ovanpå.
Bred creme fraiche blandningen ovanpå fisken
Grädda i ugnen 200 grader tills fisken är färdig, ca 45-60 min (kolla fisken om du blir osäker).

Låt svalana en stund och servera.
(det här blir mycket mat, så det räcker till matlådor).



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Hetsätning
Sockerberoende
Överätning
Anorexi
Bulimi

Matmissbrukare
Sockerberoende
LCHF
GI
Låg Kalori dieter
Tallriksmodellen
Övriga

Recept (mina favoriter)
Kokböcker
Bloggar
Hemsidor

Kost
Häsla
Träning
Missbruk
Anhörig/Medberoende

Livsmedel
Kryddor & Örter
Kosttillskott
Vitaminer
Mineraler
Livsmedelsintolerans
Övrigt

Kostersättning
Tabletter
Operationer (en sista utväg)