läkarbesök och väntan

Jag kommer inte skriva så mycket om det, men det är några som oroar sig. Så jag tänkte jag ska försöka förklara lite grann.

Men till att börja med, jag har INTE fått tillbaka mina ätstörningar. Det kan jag lova er.

I går var jag på läkarundersökning pg av smärta och svullnad jag har haft i 5 veckor idag. Första utlåtandet var inte så possitivt, så nu har jag fått remiss till specialist och får förhoppningsvis en tid nästa vecka inne på gävle sjukhus. När jag får svar därifrån kommer jag berätta för er om det var nått eller inte. Just nu väntar jag bara på sista läkartiden för ett andra utlåtande, sen får vi se hur det blir.

Nu ligger det 50/50 om det är goda eller dåliga nyheter, oavsett så kommer det funka för mig. Än så länge tar jag det bra, ska däremot försöka att inte stressa så mycket utan försöka ta det lite lugnt och bara varva ner tills jag får ett svar.

Sen gjorde jag en hälsokontroll, om en vecka får jag reda på hur jag ligger i ämnesomsättning och njurar och lever, hela tjosan. När jag får det svaret ska jag kolla över min egna kost lite, se hur jag ska gå vidare för at nå min målvikt.

Som det ligger just nu, kommer jag troligen äta lågkalori, utan potatis, pasta, vitt mjöl etc. Då kommer jag äta enligt MåBra lättviktarna.

LCHF kommer dock inte försvinna, jag kommer fortsätta skriva om det, läsa om det samt om andra koster, och ge lite input på olika bantningsmetoder etc. Jag behvöer dock gå ner i vikt, och är det så att jag behöver använda mig av lättviktarna hos MåBra, kommer jag göra det. Men jag vet också att jag så snart jag är färdig med det, och nått min målvikt, kan äta LCHF till 100 % igen, eftersom jag håller vikten och mår kanon av det. mina recept här kommer dessutom också fortsätta vara lchf, detta då jag experimenterar fortfarande med den kosten. (Jag vill bara tala om det, så ni inte känner er lurade sen).

Jag ska börja redan nu med att försöka göra nya kategorier för att kunna hålla i sär mitt egna sätt att äta på, samt de olika kosterna. GI, LCHF och lågkalori kost. Vad tror ni om det.

Så ska jag sätta mig på en gång och fixa min träningsrapport från förra veckan Tack sussi för att du var på mig om det. Är faktiskt viktigt att visa att man gör någon fporm av motion. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Hetsätning
Sockerberoende
Överätning
Anorexi
Bulimi

Matmissbrukare
Sockerberoende
LCHF
GI
Låg Kalori dieter
Tallriksmodellen
Övriga

Recept (mina favoriter)
Kokböcker
Bloggar
Hemsidor

Kost
Häsla
Träning
Missbruk
Anhörig/Medberoende

Livsmedel
Kryddor & Örter
Kosttillskott
Vitaminer
Mineraler
Livsmedelsintolerans
Övrigt

Kostersättning
Tabletter
Operationer (en sista utväg)