Majja och Inka chihuahua tikar (letar nytt hem) Bilder)

Så kommer vi till de yngsta damerna som är på besök hos oss, för att få lite ombyte i miljön. Deras uppfödare och ägare är:
Kennel Timenis

Det är också kennel Timenis ni ska kontakta vid intresse för dessa två damer, de är renrasiga och två helt underbara hundar: =) (klicka på länken ovan för att komma till kontakt sidan hos uppfödaren)

Majja:

 

   

Så här har jag upplevt Majja. Hon är den som är nyfiken frammåt och med på precis allt. Hon älskar att leka och busa. Hon är snabb på att få igång de andra till lek, även människor.

Men lika mycket som hon älskar att leka älskar hon också att mysa, och krypa upp i knät och snosa en stund. Hon är pussig och bara älskar att få uppmärksamhet. Hon är dessutom van vid alla olika former av hundar och ungar. Lite blyg i början, men när hon fått bekanta sig med alla, är hon igång. En riktigt liten äventyrlig sak.


Inka:

   

 

Inka är Majjas Syster, och den som är lite mer försiktig. Det finns däremot inget slut på hur kelig hon är. så snart man sätter sig är hon upp i knät och så ska hon pussas, klappas på och bara njuta av att vara. Dock ska sägas att hon också kan leka och är nyfiken av sig, Hon är däremot lite mer försiktig och kastar sig inte huvudstupa in i saker. Hon tar det lugnt och gör saker i sin egen takt.

När man kommer är hon som en liten virrvelvind och snurar runt fötterna, och tar sin del av uppmärksamheten. Har man snöre eller andra leksaker och börjar leka är hon inte sen att hänga på. Men att mysa i soffan framför TV:n är nog det bästa.



Både Majja och Inka har stamtavla och jätte bra psyke. De är vänliga mot alla de träffar, lite försiktiga i början, men alltid glada och keliga. Dessutom snabba på att ta uppmärksamheten. De är vana vid många hundar och av olika raser och är med så snart saker och ting händer =)

De är två damer man snabbt fäster sig vid. Helt underbara små djur.

För information om försäljning kontakta Timenis Kennel .  Just nu är de på besök hos Lonelydogskennel.

(Detta är ingen anons bara information och en hjälp för att dessa två små tjejer kanske en dag ska få fina nya hem, med människor som älskar dem)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Hetsätning
Sockerberoende
Överätning
Anorexi
Bulimi

Matmissbrukare
Sockerberoende
LCHF
GI
Låg Kalori dieter
Tallriksmodellen
Övriga

Recept (mina favoriter)
Kokböcker
Bloggar
Hemsidor

Kost
Häsla
Träning
Missbruk
Anhörig/Medberoende

Livsmedel
Kryddor & Örter
Kosttillskott
Vitaminer
Mineraler
Livsmedelsintolerans
Övrigt

Kostersättning
Tabletter
Operationer (en sista utväg)